O nama

IGRAONICA

KGB.e-sports je osnovan 27.03.2003 godine. Krenuli smo sa 30 računara u prostoru od 80m2 da bi danas raspolagali sa preko 100 računara,12 Sony Play Station 4 konzola I 550m2 poslovnog prostora.U sklopu Gaming centra posedujemo I cafe bar gde možete popite vaša omiljena bezalkoholna pića i tople napitke, kao i razne slatke-slane grickalice u prijatnom ambijentu po veoma pristupačnim cenama.

Pored najnovijih igrica i najboljih računara poslednje generacije u našoj ponudi možete i sa vašim uredjajem koristiti besplatan wireless u cafe-u. Nudimo kvalitetan i stabilan optički internet koji zadovoljava i najzahtevnije korisnike.

Godinama smo u samom vrhu gaminga kako na balkanu tako i u evropskim krugovima. Naš moto koji već godinama krasi ime KGB e-sports je
“Živi u svom svetu, igraj se u našem” i dosledno se njega držimo obezbedjivajući kako internet korisnicima tako i profesionalnim e-sport igračima najsavršenije uslove za najbolje performanse.

OPREMA I IGRE

Svaka od naših konfiguracija je pažljivo selektovana od strane profesionalnog tima admina kgb e-sports, i smatramo je poslovnom tajnom, medjutim saradnja sa nekim od najbitinijih imena gaming i hardware industrije je uveliko poznata, pa stoga vam možemo dati smernice u tom pogledu.

Cooler Master kompanija vec dugi niz godina opremljuje KGB računare najkvalitetnijim napajanjima i kućištima za savršeno stabilan rad i optimalnu temperatutu kompjutera koji su u radnom stanju 24/7. Unutrašnji hardware je obogaćen sa Intel procesorima, ASUS matičnim pročama i grafičkim karticama, dok se za Ram memoriju uvek odlučujemo za Kingston HyperX performance. Miševi, tastature i slušalice su nam iz kombinovanog programa Cooler Master, Asus, Redragon i Logitech ponude. Monitori sa kojima raspolažemo su Asus 24″ 144hz 1ms,Benq 24″144hz 1ms i Samsung 22″ 120hz 1ms.

Redovno pratimo tržište što se tiče samih igara i u svojoj ponudi se uvek trudimo da imamo poslednje naslove iz svetske ponude. Multiplayer online battle arena, Battle royale games, Massively multiplayer online role-playing game, First-person shooter, Real-time strategy, Simulations, Sports, Racing, Casual, Social, sve ove žanrove mozete naći na našim kompijuterima i uživati u njima. U stalnoj smo trci za najprestižnijim mestom po kvalitetu računara, ponudi igara i najboljim internetom. Tako da budite uvereni da svaki put kad nas posetite nešto novo vas očekuje.