Share
  • Prvi Join the Republic: Outshine the Competition događaj će biti održan 01. aprila 2017. u Berlinu u Nemačkoj
  • Fanovima će biti prikazani najnoviji ROG gejming proizvodi i imaće priliku da isprobaju još uvek neobjavljene Quake Champions i Prey igre
  • Na događaju će se održati Overwatch meč između pro-gejmiing tima „Ninjas in Pyjamas“, famoznih Twitch strimera i ROG fanova

ASUS Republic of Gamers (ROG) je danas najavio ROG Join the Republic: Outshine the Competition događaje koji će se održavati širom sveta. Prvi događaj, koji će se održati 01. aprila 2017. u Berlinu u Nemačkoj, će biti velika gejming žurka sa Aura tematikom, DJ-evima i bitbokserima. Događaj će obeležiti lansiranje najnovijih ROG gejming proizvoda, uključujući matične ploče, grafičke karte, gejming desktop računare i monitore, mrežne uređaje i druge periferije, kao i jednog ROG projekta koji je za sada u strogoj tajnosti.

 

Događaj će upotpuniti „Ninjas in Pyjamas (NiP)“ pro-gejming tim, kao i famozni YouTuberi i Twitch strimeri, među kojima su LTZonda, aSmoogl, Paracetamor, Proxy Fox, Kelly Jean i MarzbarMelania ‘gina’ Mylioti. Takođe, biće održan i Overwatch™ meč na kojem će učestvovati tri tima koja će činiti NiP, Twitch strimeri i ROG fanovi koji budu prisustvovali događaju.

Prisutni ROG fanovi će imati priliku da među prvima isprobaju još uvek neobjavljene igre Quake® Champions i Prey®, na ROG hardveru.

Comments