ASUS Republic of Gamers najavljuje Strix Magnus

USB kondenzatorski mikrofon studijske klase za gejmere koji strimuju, sa tehnologijom za poništavanje okolne buke i podesivim Aura RGB svetlosnim efektima:

KLJUČNI DETALJI:

ASUS Republic of Gamers (ROG) je danas najavio Strix Magnus – USB kondenzatorski mikrofon namenjen gejmerima koji strimuju. Strix Magnus je prvi ROG mikrofon, a karakterišu ga tri kondenzatorkse kapsule i tehnologija za poništavanje okolne buke (ENC). Zahvaljujući ENC tehnologiji, ROG Strix Magnus je u stanju da zabeleži tonski zapis studijskog kvaliteta, čak i u bučnim okruženju. Tu je i podesivo RGB osvetljenje koje će dodatno obogatiti atmosferu prilikom strimovanja.

Zahvaljujući kompaktnom obliku zbog kojeg će se savršeno uklopiti u svaki gejming „setup“, intuitivnim kontrolama koje omogućuju brz i lak pristup za vreme akcije, kao i fleksibilnim opcijama za povezivanje, ROG Strix Magnus je moćan alat koji strimerima omogućuje da svojoj publici isporuče sadržaj najvišeg kvaliteta i još više zabave.

 

Rezultat slika za Strix Magnus

 

Studijski kvalitet tonskog zapisa

ROG Strix Magnus mikrofon je opremljen sa tri studijske kondenzatorske kapsule, koje strimerima omogućuju da glas i druge zvukove čisto prenesu do svoje publike i verno dočaraju svoje emocije i uzbuđenje.

Zahvaljujući tehnologiji za poništavanje okolne buke (ENC), strimerima je na raspolaganju studijski kvalitet tonskog zapisa, bez potrebe za kupovinom skupih i nezgrapnih materijala za zvučnu izolaciju. Unutar ROG Strix Magnus mikrofona se nalazi još jedan, dodatni, mikrofon koji aktivno osluškuje buku koja dolazi iz okruženja i prosleđuje je do kondenzatorskih kapsula na instant analizu i eliminaciju suvišnih i ometajućih zvukova, kao što su zvukovi tastera sa tastature i miša ili ventilatora, čime se postiže izvrstan kvalitet tonskog zapisa odnosno snimka.

ROG Strix Magnus poseduje tri režima za snimanje, koje strimeri mogu izabrati u zavisnosti od scenarija, a to su: Cardioid, Stereo i Environmental Noise Cancelation (ENC).

 

Prilagođavanje ličnom stilu uz Aura RGB svetlosne efekte

ROG Strix Magnus je prvi na svetu mikrofon sa podesivim RGB svetlosnim efektima. Ekskluzivna ROG Aura RGB tehnologija za osvetljenje gejmerima donosi izbor od preko 16,8 miliona kombinacija boja i četiri svetlosna efekta. Takođe, prisutna je i Aura Sync tehnologija za sinhronizaciju svetlosnih efekata ROG Strix Magnus mikrofona sa drugim ROG proizvodima[1] koji su opremljeni Aura Sync tehnologijom.

 

Kompaktan oblik prilagođen strimerima

Dizajn ROG Strix Magnus mikrofona je posebno osmišljen za gejmere koji strimuju, te je mikrofon kompaktnog oblika i za 50% manjih gabarita u odnosu na druge popularne gejming mikrofone. Zahvaljujući svom kompaktnom obliku, Strix Magnus se može postaviti direktno iza tastature, a da pritom korisniku ne zaklanja pogled na monitor. Metalni, futuristički izgled ROG Strix Magnus mikrofona dodaje notu stila svakom gejming ili striming setup-u.

Dugmad i kontrole na ROG Strix Magnus mikrofonu su postavljeni tako da korisniku omoguće jednostavno i rukovanje za vreme strimovanja pa je podešavanje lako čak i u toku intenzivne akcije.

ROG Strix Magnus mikrofon je opremljen USB 2.0 portom i dodatnim AUX priključkom. AUX priključak će najviše ceniti muzičari jer putem njega mogu da povežu svoj instrument za potrebe snimanja ili strimovanja uživo, dok će zvuk istovremeno biti čist i bez izobličenja. Uz ROG Strix Magnus dolazi i torbica koja ga u toku transporta čuva od oštećenja.

Rezultat slika za Strix Magnus

 

SPECIFIKACIJE[1]
Output Headphone
Input Aux-in / Mic-in
Connectivity USB 3.0

USB 2.0 (downstream)

Audio I/O 3.5mm headphone out

3.5mm line-in

Volume controls Rotary knob for microphone

Rotary knob for headphones

Recording pattern Cardioid

Stereo

ENC (environmental noise cancellation)

Mute button Microphone mute
Frequency response 20–20KHz
Headphone support Up to 32ohm
Sample rate / Resolution (Out) 24-bit, 48KHz
Sample rate / resolution (In) 24-bit, 48KHz
Supported operating systems Windows 7, Windows 8.1,

Windows 10 (32-bit and 64-bit versions)

Aura lighting Three-zone lighting area with RGB option

[1] Specifications, content and product availability are all subject to change without notice and may differ from country to country. Actual performance may vary depending on applications, usage, environment and other factors. Full specifications are available at http://www.asus.com

 

 

Comments