BenQ Klan RUR Heroes of the Storm turnir na Gamescon-u!

 

 

U saradnji i pod pokroviteljstvom kompanije BenQ, Klan RUR će organizovati prvi domaći LAN Heroes of the Storm turnir na Gamescon festivalu u Beogradu, na Beogradskom Sajmu.

Games.con sajam se održava od 25. do 27. novembra, a Heroes of the Storm turnir će biti u subotu, 26. novembra, na BenQ štandu. Očekuje se da igrači i timovi budu pristupni već sa otvaranjem kapija, od 10h, kako bi se svi na vreme organizovali za početak turnira, koji će početi od 11h.

Nagrada za pobednički tim je 5 x BENQ ZOWIE XL2411, vrhunski monitor od 24 inča specijalno pravljen za igrače koje žele najbolje esport iskustvo.

Način prijave:

Timska prijava

Kotizacija prijave po timu iznosu 1500 dinara.Uz prijavu za turnir se dobija i ulaz na sva 3 dana festivala, za sve prijavljene igrače u timu.

Prijave se šalju na email adresu nikola.savic@klanrur.co.rs najkasnije do četvrtka, 24. novembra, jer se u ponoć toga dana prijave zatvaraju.

Naslov mejla treba da bude “Prijava za HotS Gamescon turnir” sa sledećim podacima:

Uplata za turnir se mora izvršiti pre prijave, kako biste uz samu prijavu poslali i sliku uplatnice. Na uplatnici  napišete sledeće podatke

Ime i prezime: Ime i prezime kapitena tima/onog ko uplaćuje
Svrha uplate: Heroes of the Storm turnir, ime tima za koji uplaćujete prijavu
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Ukoliko nemate tim, a želite da učestvujete na turniru, nema problema! Možete se prijaviti i kao solo igrač ili kao dvojac ili trojac, i mi ćemo vas na samom turniru spojiti sa ostalim solo igračima u jedan tim. Prijava po igraču je 300 dinara (600 za dvojac, 900 za trojac), i takođe traju do 24. novembra u ponoć.

Način prijave je isti kao i za tim.

Pravila:

Igrači moraju imati svoje važeće battle.net naloge sa kojih će igrati i to moraju biti isti oni nalozi koje prijavite u mejlu.

Poželjno je imati nalog na Klan RUR forumu radi lakše komunikacije i odgovaranja na pitanja. Pitanja možete postaviti i na Klan RUR discord serveru, u okviru HotS kanala (link ka serveru OVDE)

Sam format turnira će biti određen na osnovu broja prijavljenih ekipa.

Mečevi će se igrati na 2 dobijene partije (bo3).

Pre početka partije, bacanjem novčića se određuje koji tim ima pravo da bira da li će prvi draftovati ili odabrati mapu. Tim koji izgubi prvu mapu bira da li će odabrati drugu mapu ili otvoriti draft. Odigrane mape u meču se ne mogu odabrati opet.

Tim koji bira mapu ima 90 sekundi da odredi koja će se mapa igrati, i onda se ulazi u draft:

-Tim 1 bira jednog heroja koga banuje.

-Tim 2 bira jednog heroja koga banuje.

-Tim 1 bira jednog heroja za tim.

-Tim 2 bira 2 heroja za tim.

-Tim 1 bira 2 heroja za tim.

-Tim 2 banuje jednog heroja.

-Tim 1 banuje jednog heroja.

-Tim 2 bira dva heroja za tim.

-Tim 1 bira 2 heroja za tim.

-Tim 2 bira svog poslednjeg heroja za tim.

Za draft ćemo koristiti ovaj efikasan alat na linku – http://heroesdraft.com/create

Ukoliko imate nekih pitanja, pitajte na Klan RUR forumu, porukom na Klan RUR Facebook stranici ili na redakcija@klanrur.rs

Comments