BenQ Klan RUR Paladins turnir na Gamescon-u!

U saradnji sa kompanijom BenQ, Klan RUR će organizovati prvi domaći LAN turnir u igri Paladins na Gamescon festivalu u koji se održava na Beogradskom Sajmu.

Games.con sajam se održava od 25. do 27. novembra, a Paladins turnir će biti u petak, 25. novembra, na BenQ štandu. Očekuje se da igrači i timovi budu pristupni već sa otvaranjem kapija, od 10h, kako bi se svi na vreme organizovali za početak turnira, koji će početi od 11h.

Nagrada za pobednički tim je 5 x BenQ ZOWIE EC2-A, vrhunski gaming miš dizajniran za eSports takmičare.

Način prijave:

Možete se prijaviti kao tim od 5 članova ili kao solo igrač. Kotizacija je 300 dinara po igraču, tojest 1500 dinara za ceo tim. Ukoliko ste solo igrač, na licu mesta ćemo shuffle metodom sastaviti timove. Prijave se šalju na email adresu redakcija@klanrur.rs najkasnije do četvrtka, 24. novembra, jer se u ponoć toga dana prijave zatvaraju.

Naslov mejla treba da bude “Prijava za Paladins turnir” sa sledećim podacima:

Uplata za turnir se mora izvršiti pre prijave, kako biste uz samu prijavu poslali i sliku uplatnice. Na uplatnici  napišete sledeće podatke

Ime i prezime: Ime i prezime kapitena tima/onog ko uplaćuje
Svrha uplate: Paladins turnir, ime tima za koji uplaćujete prijavu (ili Paladins turnir, ime i prezime ako se prijavljujete kao pojedinac)
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Ukoliko nemate tim, a želite da učestvujete na turniru, nema problema! Možete se prijaviti i kao solo igrač ili kao dvojac ili trojac, i mi ćemo vas na samom turniru spojiti sa ostalim solo igračima u jedan tim. Prijava po igraču je 300 dinara (600 za dvojac, 900 za trojac), i takođe traju do 24. novembra u ponoć.

Pravila:

Igrači moraju imati svoje važeće Hi-Rez naloge sa kojih će igrati i to moraju biti isti oni nalozi koje prijavite u mejlu.

Poželjno je imati nalog na Klan RUR forumu radi lakše komunikacije i odgovaranja na pitanja.

Mečevi će se igrati na 2 dobijene partije (bo3). Pred početak meča se baca novčić koji će odrediti tim koji prvi bira mapu, a narednu mapu bira tim koji izgubi rundu.

Draft heroja će se raditi po integrisanom Causal sistemu zbog malog broja heroja koji su trenutno u igri. Svi heroji i sve karte su dozvoljeni.

Ukoliko imate nekih pitanja, pitajte na Klan RUR forumu, porukom na Klan RUR Facebook stranici ili na redakcija@klanrur.rs

Comments