Coler Master Vol. 1 World Of Tanks , 5.Mart, KGB igraonica

Jedna od prvih i kompanija koja je krenula da ulaže u eSport – Cooler Master, organizuje sa nama turnir u popularnoj World of Tanks igri.

 

Evo i kompletnih informacija :

Turnir je Formata 3vs3, a kotizacija za učešće 1000 dinara po timu.

U zavisnosti od broja timova formiraće se grupe sa po 4 tima (ukoliko je to moguće) gde će svako da igra sa svakim. Igra se na DVE dobijene partije (ko prvi dođe do 2 pobede), a dozvoljeni su svi tenkovi do TIER 6 (uključujući i Tier 6). Dozvoljeni su svi premium tenkovi, muncija i racije. Svako ko želi da igra mora da ima svoj nalog za igru naravno.

MAPE:

Igraće se sledeće mape u Assault modu

Pobeda donosi 3 poena, nerešeno 1 poen i poraz 0 poena. Ukoliko na kraju grupnog dela dva ili više timova budu imali isti broj bodova gleda se međusobni rezultat kao i broj dobijenih partija.

Nakon grupnog dela ide sistem singl eliminacije gde će se igrati na 3 dobijene partije ali u Attack/defense modu. Timovi menjaju uloge nakon svake partije. Prvi koji postigne 3 pobede ide dalje.

SVE PARTIJE TRAJU 5 MINUTA

Partije se igraju na KGB računarima poslednje generacije, A NIJE DOZVOLJENO DONOSITI SOPSTVENE MOD PACK-OVE NITI TRAŽITI INSTALIRANJE POSEBNIH DRAJVERA.

DOZVOLJENO JE PONETI SVOJE SLUŠALICE, TASTURU I MIŠA.

REZVERACIJA MESTA

Timovi će rezervisati mesto tako što će poslati email na officialkaznakru@gmail.com u kome će navesti 1. Ime tima 2. Imena članova tima i njihve nadimke u WoT-u (do 5 ljudi) 3. Broj telefona osobe zadužene za kontakt TO JE JEDINI NAČIN DA REZERVIŠETE SVOJE MESTO.

KADA TO URADITE TREBA DA UPLATITE 1000 DINARA NA ŽIRO RAČUN BROJ :

160-5100102598655-60

Ime: Aleksandar Ašković

Sa naznakom „uplata (staviti ime time) za KGB-Kazna turnir. Tek tada se smatra da je mesto obezbeđeno.

Predviđeno je 16 slotova za turnir, ali ukoliko pokažete interesovanje može biti proširen. Ukoliko neko dođe u Nedelju i UKOLIKO bude bilo mesta organizatori će se potruditi da mu omoguće da učestvuje.

KGB nam je ustupio dovoljno mašina da možemo da igramo sva kola u isto vreme, pa se svi timovi pozivaju da dođu u 10.00, da bi mogli na vreme da se pripreme. Ukoliko neki tim zakasni, organizator ima pravo da ga diskvalifikuje U slučaju bilo kog problema organizator ima poslednju reč i njegova odluka je finalna.

NAPOMENA: Na turnru ne mogu učestvovati profesionalni igrači, tj oni koji igraju u Gold ligi. Takođe svaki tim može imati maksimalno dva igrača iz SIlver Lige. Turnir je otvoren za sve igrače WoT bez obzira odakle su.

 

NAGRADE:

 

Prvo mesto  3 x

http://www.coolermaster.com/peripheral/keyboards/masterkeys-pro-m-white/

+ 20k RSD

 

Drugo mesto  3 x

http://www.coolermaster.com/peripheral/audio/masterpulse-pro/  +15K RSD

 

Trece mesto   3 x

http://www.coolermaster.com/peripheral/mice/mastermouse-pro-l/ +10K RSD

 

Četvrto mesto 5.000 dinara

 

Organizator je takođe obezbedio i zlato:

1st. 3 X 5000

2nd. 3 x 2500

3rd. 3 x 1250

4th. 3 x 750

5th – 8th. 3 x 500

9th- 16th. 3 x 100

Takodje, biće obezbeđene i nagrade za posetioce u vidu Bonus Kodova!

Ukoliko se prjavi više od 16 timova prva tri tima će dobiti samo hardver, a nagrade sa zlatom počinju od 4 mesta.

 

Za kraj, turnir počinje u 11h pa se svi timovi mole da dodju najkasnije do 10h

 

 

Comments