Coolermaster 5 na 5 WoT Turnir(22.04.2018)

Pozdrav svima!

Kojot, Kalel i još par ludaka prave OPET WoT turnir u KGB-u 22.04.2018. Turnir će biti OFFLINE, u formatu 5 na 5, tier 8(NEMA PREMIUM VOZILA), a broj ekipa je ograničen na 16 (ko se prvi prijavi i plati, taj je rezervisao svoje mesto). Učešće na turniru je 2000 dinara po timu, a krajni rok za prijavu je petak 20. april 2018.

Nagradni fond- (to vas sve interesuje)

1 Mesto : 5 x MS120 Combo tastatura i miš : http://www.coolermaster.com/peripheral/keyboards/masterset-ms120/
Zlato nam je obećano, ali dok ne budemo imali tačne podatke nećemo objaviti iznose. Bitna napomena Zlato dobijaju ekipe od 4. do 8. ili do 16. mesta u zavisnosti od naših mogućnosti. Pored toga pripremili smo nagradnu igru za sve igrače i posetioce gde ćemo podeliti neke bonus kodove, jastuke i podloge.

Sistem takmičenja

Svi timovi će biti raspoređeni prvo u grupe od po 4 ili više timova, u zavisnosti od broja prijavljnih (recimo 9, 13 ili tako neki retardiran broj) U grupi igra svako sa svakim, a za pobedu se dobija 3 boda, za nerešeno 1 bod, a za izgubljenu partiju 0 bodova. U slučaju istog rezultata gleda se broj dobijenih rundi, a ako ni tada ne budemo mogli da odredimo redosled, BACAMO NOVČIĆ U grupama se igra mod attack/defense i to na 2 dobijene partije.
Prva dvojca iz grupa napreduju dalje u singl eliminacije gde se takođe igra attack/defense i to na 3 dobijene partije u 1/8 finala, 1/4 i 1/2 finala, dok će se finale i meč za treće mesto igrati na 5 dobijenih partija.

Mape:

U ovom trenutku postoji 12 mapa koji imaju Attack/defense mod. Mi smo rešili da u grupama I meč bude Cliff, II meč Himmelsdorf i III meč Prokhorovka. Što se tiče single eliminacija otovreni smo za sve predloge (bacanje novčica, pa onaj ko izgubi bira mapu i tako dalje)

Kako se prijaviti:

Ovaj put će prijava biti malo komplikovanija nego pre. Naime ovaj turnir će podržati i ESL, koji treba da nam obezbedi zlato, a ukoliko turnri prođe kako treba očekujte da počnu Online Adria WoT turniri koji će se dešavati prilično često. Zbog toga se smatra da ste registrovani kada ste:
  1. Poslali mail sa imenom tima, imenima i nadimcima članova, wargamin ID-ije i brojem telefona osobe zadužene za kontakt na officialkaznakru@gmail.com
  2. Uplatili 2000 dinara na žiroračun
160-5100102598655-60
Ime: Aleksandar Ašković
Sa naznakom “uplata (staviti ime tima) za KGB-Kazna turnir. Slikajte uplatnicu ili napravite screenshoot sa e-bankinga i pošaljite na mail officialkaznakru@gmail.com a u subjectu stavite ime vašeg tima i ime vašeg kapitena.
3. Treba da prijavite vaš tim na ESL Adria play sajtu (https://play.eslgaming.com/worldoftanks/global/wot-ps4/open/5on5-wot-kazna-challenge-adria/) gde cemo, po uplati kotizacije, prihvatiti tim. NAPOMENA: Ime tima na ESL-u i u prijavi mora biti isto.
Smete da prijavite do 9 igrača ALI SAMO 5 NJIH DOBIJA NAGRADE. IZUZETNO JE BITNO DA RAZUMETE DA SAMO NJIH 5 DOBIJA NAGRADE I DA ĆE RASPOLDELU NAGRADA VRŠITI KAPITEN.
Turnir počinje 22. Aprila u 11 časova, a svi učesnici se pozivaju da dođu u 10 časova, radi raspoređivanja, ubacivanja svoje opreme i tako dalje. Vodite računa da je dozvoljeno doneti svoju opremu ali nije dozvoljeno instaliranje svojih drajvera ili sličnih stvari. Na svim mašinama će biti instaliran TeamSpeak, Discord i WoT. Pokušaćemo da sve timove rasporedimo tako da ne vide i ne čuju jedni druge ali ne očekujte da budete potpuno izolovani od sveta.
Za sve nejasne stvari (logovanje, pravljenje tima na ESL…) kontaktirajte Kalel-a putem skajpa @kalel92_

Comments