Dota 2 Turnir na games.con-u! powered by RUR

Naravno da će se i ove godine na Games.con festivalu zaigrati najbolja MOBA. Da, dobro ste čuli, Dota 2 i njeni najtvrdokorniji fanovi naći će utočište za kvalitetne partije na ovoj najvećoj lokalnoj proslavi gejminga.

Games.con ove godine traje od 15. do 17. decembra a sam Dota 2 turnir će se održati iz dva dela:

(LAN deo turnira će biti održan na Stage 3 Games.con festivala na beogradskom sajmu)

Nagradni fond će iznositi 1000EUR od čega će najboljem timu pripasti polovina, dok će drugoplasirani i trećeplasirani morati da se zadovolje sa 300 odnosno 200 evra.

Sistem na samom LAN delu turnira će biti single elimination Bo3 od početka do kraja turnira.

Vaše prijave možete ostvariti OVDE tako što ćete popuniti podatke iz formulara i priložiti sliku uplatnice na 4000 dinara, na podatke:

Ime i prezime: Ime i prezime kapitena tima/onog ko uplaćuje
Svrha uplate: Dota 2 turnir, ime tima za koji uplaćujete prijavu
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

PRIJAVE

PRIJAVE

PRIJAVE

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Prijava za turnir važi i kao ulaznica za sva tri dana festivala, za sve prijavljenje igrače u timu! Timovi koji su se prijavili za turnir, a nisu uspeli da prođu onlajn deo ako do njega dođe, I DALJE imaju ulaznicu za sva tri dana festivala na osnovu prijave.

Ukoliko imate bila kakva pitanja možete nas kontaktirati putem našeg Discord kanala: https://discord.gg/sUmApW2, porukom na Klan RUR Facebook stranici ili na mail redakcija@klanrur.rs – svratite i na Dota 2 podforum RUR foruma.

Comments