GAMES.CON 2017: FORG1VEN DOLAZI NA EBL PLEJOF!

Nemilosrdan u lejnu, perfekcionista u igri, mašina za nošenje partije, problematičan i bez dlake na jeziku – tako biva opisivan Konstantinos “FORG1VEN” Tzortziou, jedan od najboljih evropskih AD Carry LoL igrača, koji je potvrdio da dolazi na Games.con, na LAN završnicu prve sezone Esports Balkan Lige!

 

Sada već legendarni igrač poznat po besprekornoj dominaciji u lejnu, kao i po manjim incidentima koji su ga pratili tokom karijere, FORG1VEN je danas zvanično objavio da će ispratiti EBL finale na Games.con festivalu! On će biti deo grčkog komentatorskog tima koji će raditi prenos plejofa na grčkom jeziku.

Temperament, perfekcionizam i nemilosrdna mehanika često su ga bacali u konflikte sa saigračima, što ga je u par navrata koštalo trofeja, koji su mu izmakli dok je igrao i u SK Gaming-u, ali i u Gambitu, H2K i Origen. U junu prošle godine napravio je odličan potez, vrativši se u H2K, koji je stigao do polufinala LoL Svetskog prvenstva 2017 – obezbedivši sebi titulu prvog igrača sa Balkana kome je ovako nešto pošlo za rukom.

Jedan veliki GGWP za Esports Balkan Ligu – Vidimo se na Games.con-u!

 

Link

Comments