Gaming Challange 2016 recap

U finalu su se sastale ekipe Kappapride i Overrated, i nakon veoma uzbudljivih partija Overrated je odneo pobedu rezultatom 2:1.
Te dve ekipe su ujedno i prve koje su osigurale svoje mesto u junu, a pored plasmana, pobednik je osvojio i Cerberus miševe koje je obezbedio Asus, kao i vaučer od 20.000 dinara za kupovinu u Ultra Centru Galaktika.
U ništa manje uzbudljivoj borbi za treće mesto ekipa Reformed Ones je pobedila Kings of Kings Lords of Lords rezultatom 2:1.
Ceo događaj je emitovan uživo putem online streaming platforme TwitchTV uz kvalitetnu produkciju kakvu smo imali prilike da vidimo na Fortuna Fireside Gathering-u.
Turnir je bilo moguće pratiti i na licu mesta u kafiću ili malom bioskopu, a glavni sponzor turnira, Coca-Cola, je svima obezbedila osveženje!
Ukoliko ste propustili akciju, kako je izgledalo možete pogledati ovde:
Rezultati: http://tinyurl.com/h6szps3
Slike: http://tinyurl.com/h5ss69w
Snimci po rundama i intervjui: http://tinyurl.com/j8roqlw
Twitch stream VOD: https://www.twitch.tv/fortunagamingtv/v/63678192
Već u subotu, 7. maja održava se drugi 1v1 turnir (više informacija:http://www.fortunagaming.rs/t…/1v1-gaming-challenge-2016-maj), a 28. maja timovi će ponovo imati priliku da se plasiraju na završni turnir i usput osvoje lepe nagrade.

Comments