Legendarno ASUS ROG iskustvo – ROG ELITE VS ROG ARMY

Jedan ASUS, jedan ROG, dva tima, ukrstiće znanje i umeće na „Summoner’s Rift-u“ u League of Legends meču sledeće nedelje. Tako bi mogli da počnemo ovu vest u kojoj najavljujemo League of Legends revijalni meč između ASUS ROG ELITE i ASUS ROG ARMY tima koji će se održati 15tog Februara u 20h.

ASUS ROG ELITE League of Legends tim je tim sa Zapadnog Balkana koji od ove godine predstavlja boje ASUS-a. Ovu fenomenalnu ekipu koja je pokaza posvećenost, požrtvovanost, i pre svega želju za borbom čine: Top: Milan (Zeka) Spasojević; Mid: Đorđe (Baxa) Lapčević; ADC: Gvozden (zdengvo) Moljković; Jungle Luka (kaLuGG) Todorović; Support: Goran (Gentleman) Krakić; Sub-jungle: Daniel (Bager) Labus; Sub-support:  Đorđe (spale) Spasić.
Ekipa protiv koje će se odigrati „Best of 3“ meč nosi naziv ASUS ROG ARMY, i u pitanju je najbolji španski League of Legend tim. Ova maestralno dobara ekipa broji sledeće igrače: Top: (Yoppa) Pavle Kostić; Jungle: (Econatorz) Alan Hernandez; Mid: (Lvsyan) Sergi Madrigal; ADC: (Sánchez) Jorge Cabildo; Support: (RafaL0L) Eduardo Rafael Moreira.Dodatnu zanimljivost ovom meču daje i činjenica da je TOP Lane igrač španskog ASUS ROG ARMY tima, Pavle (Yoppa) Kostić prethodno igrao u Elite Squad timu od kojeg kasnije nastao ASUS ROG ELITE. Yoppa je u Španiji od Novembra 2016te kada je i potpisao ugovor sa ASUS ROG ARMY timom.

Još jednom da se ponovimo, revijalni meč između ASUS ROG ELITE i ASUS ROG ARMY ekipa održaće se  15tog Februara u 20h i  biće emitovan na Fortuna Gaming Twitch kanalu: www.twitch.tv/fortunagamingtv.

Comments