IGRAONICA


playground_1

IGRAONICA

KGB.e-sports je osnovan 27.03.2003 godine. Krenuli smo sa 30 racunara u prostoru od 80m2 da bi danas raspolagali sa 135 racunara,12 Sony Play Station III konzola I 550m2 poslovnog prostora.U sklopu Gaming centra posedujemo I café bar gde mozete popite Vasa omiljena bezalkoholna pica i tople napitke, kao i razne slatke-slane grickalice u prijatnom ambijentu po veoma pristupacnim cenama.Pored najnovijih igrica i najboljih racunara zadnjie generacije u nasoj ponudi mozete i sa Vasim uredjajem koristiti besplatan wireless u cafe-u.Nudimo kvalitetan i stabilan opticki internet(50/50) koji zadovoljava i najzahtevnije korisnike.

Godinama smo u samom vrhu gaminga kako na balkanu tako i u evropskim krugovima.

Nas moto koji vec godinama krasi ime KGB e-sports je “Zivi u svom svetu, igraj se u nasem” i dosledno se njega drzimo obezbedjivajuci kako internet korisnicima tako i profesionalnim e-sport igracima najsavrsenije uslove za najbolje performanse.

playground_2

OPREMA I IGRE

Svaka od nasih konfiguracija je pazljivo selektovana od strane profesionalnog tima admina kgb e-sports, i smatramo je poslovnom tajnom, medjutim saradnja sa nekim od najbitinijih imena gaming i hardware industrije je uveliko poznata, pa stoga vam mozemo dati smernice u tom pogledu.
Cooler Master kompanija vec dugi niz godina opremljuje KGB racunare najkvalitetnijim napajanjima i kucistima za savrseno stabilan rad i optimalnu temperatutu kompijutera koji su u radnom stanju 24/7.

Unutrasnji hardware je obogacen sa 60/40 Intel/AMD procesorima na MSI i ASUS maticnim procama, dok se za Ram memoriju uvek odlucujemo za Kingston HyperX performance.
Misevi i tastature su nam iz kombinovanog programa CM Storm i Logitech ponude.
Monitori Samsung 22″ 2 ms u kompletnom centru, dok za one sa malo vecim zahtevima posedujemo i Samsung RZ 22″ 120Hz monitore.

Internet kao vazan deo nase delatnosti uvek mora biti najbolji moguci i upravo iz tih razloga ostvarili smo saradnji sa internet provajderom Orion Telekom koji nam pruza internet brzine i do 100/100 Mbit.

Redovno pratimo trziste sto se tice samih igara i u svojoj ponudi se uvek trudimo da imamo poslednje naslove iz svetske ponude.

Multiplayer online battle arena, Massively multiplayer online role-playing game, First-person shooter, Real-time strategy, Simulations, Sports, Racing, Casual, Social, sve ove zanrove mozete naci na nasim kompijuterima i uzivati u njima. U stalnoj smo trci za najprestiznijim mestom po kvalitetu racunara, ponudi igara i najboljim internetom. Tako da budite uvereni da svaki put kad nas posetite nesto novo vas ocekuje.

LOKACIJA

ADRESA

KGB.eSports
11000 Belgrade, Serbia,
St. Ruzveltova 1,
Shopping Center “Metro”LANDLINES: (381) 11 3370 520
LANDLINES: (381) 11 3370 924OFFICE: office@kgb-hq.com
CONTACT: info@kgb-hq.com
TECNICAL: support@kgb-hq.com